Thursday, June 18, 2015

Selamat Berpuasa di Tahun 2015

Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadan.

Pejam celik pejam celik, dah tahun ke 4 aku sambut puasa sebagai seorang isteri.

Ya Allah cepatnya masa berlalu.

Alhadulillah syukur sgt2 dpt berjumpa lg dengan Ramadan tahun ni. Last 3 weeks baru je jalani minor operation untuk sinus ku. Buang something kt dlm hidung ni yg mem-block pernafasan dlm hidung. Nasib baik company ade insurans, mmg bantai je pakai insurans. Daptla pg kat private hospital. Operation die minor je, tp post-operation tu yg agak menyiksakan. Malas nk cerita kt sini, nntilah ye in another entry.

Yang penting sekarang ni nak wish sume di luar sana selamat berpuasa. Moga ramadan tahun ini menjadi kan kita insan yang lebih baik dari yang sebelumnya. Tingkatkan amalan ibadah dan tinggalkan yg dilarang.


Salam Ramadan.

0 comments: