Tuesday, November 04, 2014

Peraduan Lux Fabulous With Fazura!

Last week I was a bit busy. With work and all. Sedikit tak terkejar. Balik keje terus pengsan huhu..

Dapur pun x berasap.

I even had to turn down 1 invitation which is the George Calombaris one. Couldnt make it due to unforeseen circumstances.

Anyways, the good part is i am able to join this!

Peraduan Lux Fabulous With Fazura!

Rase sape yg x kenai Fazura dok? Abaikan gosip2 dan kontroversi yang pernah melanda dirinya dahulu, Sekarang die makin aktif dengan filem baru dan juga menjadi jurucakap bagi produk2 kecantikan. Yes she is a beauty I dont deny that.

That's why bile dapat invitation to attend this event, I jumped at it right away!

I still remember during late 80's i saw this commercial of Lux by Fauziah Ahmad Daud (Kak Ogy). She was one of the spokesperson for LUX soap and I really adore her. I saw the video on youtube but i guess not proper to put it here since she is already in hijab. Kalau nak tgk carik sendiri k. Hehe

Rasenye Fazura is a good strategy to introduce this contest by Lux. It is called "Lux Fabulous Contest". Senang sangat contestnya, cuma perlu menyusun 5 gaun Fazura yg kebanyakan direka oleh pereka terkenal Rizman Ruzaini mengikut turutan yang and rasa paling popular.

Jika anda dapat meneka dengan turutan paling hampir dengan padanan keseluruhan, anda berpeluang memenangi Perodua MyVi.





Miss Fazura sedang berucap.





Miss Gorgeous, ain't she?


Actaully hadiahnya bukan itu saje ye, yang menang MyVi tu hadiah UTAMA. Hadiah pertama plak berpeluang memenangi salah satu dari 5 Vespa. Tempat kedua berpeluang menonton tayangan filem "Manisnya Cinta" bersama Nur Fazura yang dijadualkan ditayang pada 11 Disember 2014. Dan akhir sekali 50 pemenang tempat ketiga blh memenangi bekalan produk Lux selama setahun. SETAHUN bak kaoooo.. 

To me,sangatla x rugi kalau nk join contest ni, Cara nye mudah. Samada daptkan borang penyertaan di kedai kedai terplih berhampiran anda, ataupun lawat saja laman Facebook Lux disini:


Tapi jangan lupe sertakan bukti pembelian minimum Lux sebanyak RM20 di dalam satu resit semasa anda ingin menyertai pertandingan ini.



Fazura bersama Siti Suhaila Abd Hamid, Pengurus Jenama, Unilever (M) Holdings Sdn Bhd.


And kene la belanja satu gamba ngn Cik Fazura nyerrr.




Majlisnye pun x lama. Lepas borak2 and lepak2 siap ada lunch lg. Kami pun berselfie. eh Wefie.







Balik siap dpt goodie bag. Dah xyah beli sabun utk 3 bulan huhu. I is happy.


So jgn lupe ye sertai peraduan yang super mudah ini. Pg kedai dan beli barangan Lux minimum RM20. isi borang penyertaan ataupun lawati Facebook Lux Malaysia dan isi ruangan kosong untuk undi gaun Fazura mane yang anda rasakan paling fofular.


XOXO