Thursday, July 18, 2013

BODYSHOP, VICTORIA SECRET, MARC JACOBS Giveaways! (UPDATED)


Halluuuuuuuuu.

Yesterday & today i did some spring cleaning and look what i found!





My ring box for each occasion. Merisik is on the right, engagement is on the left and my solemnization is at the center. After dah jmpe ralit plak membelek each box and tkenang-kenang sekejap huhu. Each box ade memory and meaning nya tsendiri.

Anyways, dah alang mengemas tjmpe la banyak barang2 yang masih elok tp x pakai. so rugi plak rasa. jadiknya, suke sgt la saya ingin bkongsi barang2 itu dengan anda. xdelah banyak pon tapi adela sket. daripada buang sbb x pakai baik bagi kt org yg confirm nak pakai kan???

Taraaaaa!




Barang pertama:

Set penjagaan badan BODYSHOP (TAKEN)



Caption sume blh tgk dlm gambar tu. Ade Bath and Shower Gel (250ml), EDT (50ml), Body Mist (100ml) and Body Butter (200ml). Ade yg mmg x pakai langsung and ade yg maybe try pakai sekali jek.




Barang kedua:

VICTORIA SECRET Body Mist (Lavender 50ml). ade la try sekali due (TAKEN)





Barang ketiga:

ATTIVA Curl Energizer Lotion (220ml). Sape2 yg baru buat rambut digital perm ke, x digital ke, produk ini ssuai untuk anda. I bought it masa perm rambut a few months ago tp x pakai sbb salon tu service x best and end up x pernah pakai pun lotion rambut ni so masih penuh lg. Cerita pasal time buat rambut boleh baca disini.



Close up image


Kos Pos Laju =RM5




Barang keempat:

Body Lotion (30ml) and Travel EDT (5ml rasenye sbb x tulis) from DAISY, MARC JACOBS.

pun x pernah pakai. kcuali travel EDT tu ade pnh try sekali dua.


Kos Pos Laju =RM5




Barang kelima:

SARAH PEYTON HOME Jewel Tone Candle Set





Ada 5 mini glass with candle inside.


For this item mcm x dapek le nk pos sbb berat,x bbabloi plak korang nk byr wang posnya. Actually i dont mind cume takut u all rase x bbaloi nk byr kosnya. so i think if u can pick up is better. Sape bminat blh contact me and we can work something out. Kalau dpt pick up i bg free saje. :)




Barang keenam:

BODYSHOP Intimate Set + Notebook from MOLESKIN. Set ini ada Shower Gel (200ml), Lavender Fragrant Oil (15ml), Loofah, ehem ehem DUREX Intimate Lube & ehem ehem Condome (2 kotak) sekali ngn bakul die.  






Yg ni pun berat tp x seberat set lilin tu so kalau nk pos rasenye boleh and kos i simply letak RM20 la sbb besar gak packaging die.



Barang ketujuh:(TAKEN)

ANYA HINDMARCH notebook. Selalu jugak dpt buku ni dari AH Malaysia. Thanks bebanyak. smpai ade yg x tguna. Ni tinggal satu je.






Kos Pos Laju =RM5



For this give away mmg nk bg free cume:

each item ade kos pos laju. sila rujuk for each item i ade letakkan disitu (for Peninsular saje ye. kalau Sabah Sarawak kene kire lain :) )


Each reader entitle satu set saja yee.. kasi can yg lain jugak hehe.

So sape2 yg mahu just komen di ruangan komen atau emel to (dalilamian@yahoo.com) dgn detail berikut:

Nama penuh:
Alamat:
No Tel:
Barang yg dimahukan:
and buat pembayaran pos laju ke acc yang akan diberi nanti.

first come first serve basis yaa.

So thats all dearies!!! 


XOXO

2 comments:

Norhazrina Abdul Hamid said...

nak!

Nama penuh: Norhazrina Abd Hamid
Alamat:Credit Management Unit, Commercial Division, Level 4, AMC Building, KLIA Sepang, Selangor - Selangor 64000
No Tel:017-4078782
Barang yg dimahukan: Body Shop Set

DalilaMian said...

rina: ok dear, body shop set taken!