Monday, February 11, 2013

Inspired la Sangat

Macam dah serik nk beli baju ala2 inspired ni. ku sangka cantik tp ternyata indah khabar dari rupe.

not gonna dwell so long about it. tgk je la gamba kt bwh:


The one yg die letak kt FB:


Nampak materialnye cam tebal je kan.



This is what i got




I put the receiver address using my fren's so she got to see the item first. Felt so frustrated when she said the material look so cheap and its so licin like so not quality like that.


meanwhile my fren punye:




dapatnye kaler cmni:



siap ade flaw lg stitching die.


time nk mintak refund mmg agak susah la sbb kononnye die dh letak T&C kt page die yg die x btanggungjawap dengan item yg akan diterima. fuhh kalau cmni susahlaaa.baik xyah berniaga cmtu.

in the end i can only get a refund for the salmon color blazer cos yg tu obvious kaler lari jauh. Yg mint green tu xdpt refund sbb if material x sama dgn gamba die x btanggungjawap. pfftt whatev


XOXO



4 comments:

love for life said...

i pun dah penah kene. indah kabarrrrrrr.bg la link fb tu nk tgok skit.hihi

DalilaMian said...

hehe..serik kan? ni ha link nyeee:

http://www.facebook.com/myclosetonline?fref=ts

Melin Fork said...

tu laaa. tengok inspired memang tergoda nak beli tapi tak berani sebab takut langsung tak sama pun. see??? aiyoo
thanks babe for the review

DalilaMian said...

amelin: u're welcome dear