Friday, July 20, 2012

Selamat Datang Wahai Ramadhan

Its here again..

it feels like time moves super fast rase mcm baru je puasa tup tup dah datang another year to Ramadhan..

But what makes it sgt bermakna, this year fist time sambut with hubby.

Ohh terharuuuuu..

Macam2 niat puasa tahun ni..

Nak puasa sungguh2 (aikkk sebelum ni x bersungguh ke?:p)

Harap sgt2 dpt puasa penuh (mmm rasenye impossbile sbb my period mmg fixed..ape pun Alhamdulillah)

Nak memperbanyakkan solat terawikh (teringat zaman2 blajo dulu time awal2 puasa je semangat, pastu dah tengah2 puasa..layuuuuuuuuuuuu)

Nak memperbanyakkan baca Al-Quran (niat di hati nk qatam di bulan Ramadhan tp...)

Nak masak for bbuka (yg ni susah sket bcos my hubby dh bgtau awal2 die nk diet Herbalife sempena di bulan puasa..erkkk xkan aku nk masak utk aku mkn sorang kot?)

Lailatul Qadar?ohhhh sememangnya impian sejak dulu..semoga tahun ini berjaya.

Ape lg ek?itu je kot buat masa nih.

Baju raya blom buat/beli..mcm xde mood sgt lg..pakai je baju yg ade kot..

kalau ade rezeki baju yg dh siap and lawaaaa..baru beli.

eh pilihanraya bile ek?haha kan dah lari topik..aku daftar pun blom.malu plakkk


anyway..semoga menyambut bulan yg mulia ini dengan penuh kegembiraan dan keinsafan.


XOXO





2 comments:

oshinz said...

ade yang kate election tangguh tahun depan. too many conflicts. hehehe.

DalilaMian said...

oshinz:yeke?pulak dah..