Tuesday, July 03, 2012

Hottest Color of The Season

i have 5! (Based on here)


Mint









Citron Yellow







Coral Pink







Kelly Green











Tangerine







Adakah salah satu kaler2 ini boleh dijadikan baju raya tahun ni..of kos bole. But for me tak sempat tunggu raya dah pg serbu jalan TAR beli chiffon last 2 month. I bought it with my colleague Alia on the last day of my employment..sobs sobs sedih plak..

Actually dlm gamba x nampak sgt but kalernye adalah sedikit mint mixed with kelabu2 sket..






Not for baju raya..but for pakai saje-saje..boleh gitewww..hikhikk

Dah jadik baju pun..as usual....kaftan..sebab selesa and x menunjukkan perut ku yg xde 6 pack tu..  wahahaha






Cume nk cari aksesori or at least to put something dekat neck tu..kosong sgt kalau cmni jee. well, am waiting for my lace that i ordered online..

i have not yet find my baju raya so worst case scenarios kalau x sempat baju ni jadi baju raya jelah..


XOXO



1 comments:

Cindyrina (The Princess) said...

love kelly green and tangerine..