Thursday, June 07, 2012

Good News From Rizalman

u know what really make my day today?


when i read his blog just now.. (i'm a fan hokay) he announced something that can really gets my goinggg..

Sempena 20 tahun his involvement in this industry..he decided to give back something..especially utk org2 mcm i yg x mampu nk pakai koleksi die tu haaa..

he has given us a chance to merasa his collection sempena raya yang boleh dibeli di TESCO..once in a lifetime punye opportunity


Haaa??TESCO??TESCO ye tuan tuan puan puan...yeah u heard me rite..

Ini bukti Rizalman betul2 menghargai semua org yang menyokong die selama ini..

Agak2 berapa la harganye sehelai ye?ada baik n kurang baik gak die wat cmni..yg baik nye kite pn blh rasa original dari Rizalman...yg kurangnya nnti dok pg openhouse/kenduri kawin ade plak member pakai baju sama....yela peminat si Rizalman ni berkoyan koyan xke gitu???hahah

well....koleksi tu br blh dibeli mulai 9 Julai 2012..so feast ur eyes for some of the collection first..blh pilih dulu yee and kumpul duit mulai sekarang..termasuk saye!














which one is my faveret???aku nk semuaaaaa boleh takkk??


rase2nye nk menangis dulula blh x?sbb dah dpt rasa mcm xkan sempat beli dah abis..waaaaa


p/s: Pics and source from Rizalman's blog




XOXO



6 comments:

nurhidayahamir said...

teringin2...
Tapi..
Model2 tu cantik. Kalau pakai kena je. Kalau orang pakai kang sure ade jee tak kene :(

Anis_Apis said...

Nak juga!!!

Anis_Apis said...

Nak juga!!!

noornazuha said...

errr harga dapat ke harga tesco?ke Harga Klcc?

oshinz said...

macam nak jatuh tergolek bila dengar berita ni. OMG!!

DalilaMian said...

baby: alaa...cantik je hang pakaiii
anis:jom nnti kite serbu tesco ramai2
Zuha:dah die kata mampu milik..harga tesco la kott
oshinz: bestkan rizalman?