Thursday, March 31, 2011

Rate Make up KL 2011

Haloo..


Ni entry express lg cepat..saje nk kongsi price all these famous MUA. Kindly note that this price is for area KL je k:


Kak Saidatulnisa (019-312 8246) - RM1200

Elena Lamat (013-361 2635) -RM650

Tiar Zainal ( 013-628 4835) -RM1050

Nurul Shukor 012-286 2286) -RM1300

Baby Elle (012-385 1486) -RM600 (bertudung) RM900 (x btudung) jgn tnye knp but i think skrg mungkin dah naik sket sbb i tnye aritu awal tahun and time tu ade diskaun.

Nasha Aziz/Nasha Naslimy (019-351 6344) -RM800

Sue Cantik (019-274 2947) -RM900-RM950 (kalau outstation cam Penang die amek RM1800 +transport RM400)

Kak Liza (Kak Sai's assistant 019-209 4564) -RM700

Ayang Kamell (019-3694010) -RM550 (affordable kan?tapi mekap meletops),just FYI kalau Penang die charge Rm1100 plus flight ticket.





Fuhh itu diaaaa..setakat ni itu saje yg dpt dikongsi.i know there still bnyk lg yg femes2 and mekap lawa yg boleh add up sini mcm Awin Seindah Wajah, Emma Pesona, Najib, Salimah la..ehhh mcm2 la but i dont hv the latest info so x elok nk letak.Kalau u all ade silalah bkongsi yee!


XOXO

6 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

ngengengenge.. mekap je dah lebih 500. pergh.. murah kot ayang kamell tu.

Oasis said...

eh...nama aku tak de plak..

DalilaMian said...

oshin: hehe..alaaaa..once in a lifetime syg..pejam mata jeee
oasis:lorr..ko pun dah tukar prefesion jd mak andam ke?hehe..meh sini tunjuk sket hasil mekap ko,kalau ok meh mekap muke aku ni ha..hehehe

Syima Syaz said...

wazira zainal...cuba try search kat fb. saya ada buat entry pasal dia tapi tak mention nama (kantoi lah...hehe). RM800 satu session... http://zays1amiys.blogspot.com/2011/04/w-day-prep-mua-done.html

DalilaMian said...

syima: wazira zainal..ok2..bagus ada info tambahan..thanks syima!

aylahoney said...

pekh.. mahal2 sume.. aku dulu mekap RM200 je.. haha.. masa reception RM450.. but that was way back in 2008.. tu pun aku rasa ketat je poket nak kuar bajet.. pe pun dila, all the best ek.. =D