Wednesday, March 02, 2011

One Off The List

I know my wedding preparation currently is sooooo slowwwww..like nothing to story nothing to update..


Maybe its because when you are too excited about something,and you know that its still monthssss away..so you become macam...hmmm..how to say itt..lemauuuu kot..hahaha..takut kalau excited tlebih nanti bile time dah dekat rase hilang ke-excited-an tu..hihihi..

So i guess im trying to be slow and steady now..just browsing around and at the same time buat kira-kira..hahah..


Anyway last wiken at least ade jugak aktiviti berguna dilakukan utk mengurangkan lagi senarai yg perlu dibuat utk wedding ni. Me and Mr NAZ went for our kursus Pra-Perkahwinan. The one we went was at Masjid Negara. I wish i could have snapped some pics but.naadaaaaa..hehe..Seeing me wearing tudung for that 2 days event,my fiance was so excited about that..hehehe..


Well..to sum up about the kursus itself..i guess mmg patut sgt sume couple pg.i know some people have this thinking that mcm x pyh pg pun xpe,but personally..i think if u look deep down mmg kite ni kadang2 perlukan sume tu..we need some reminder in our life.. Tenaga penceramah boleh kata overall best..sume cukup..lawak ade,serius ade,sedih ade..


So i u guys ask me mane nak pg utk Kursus Kahwin..Masjid Negara is highly recommended!


Kursus Kahwin CHECKED!



One to be slashed off...




XOXO

5 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

berapa ringgit kena bayar kat masjid negara tu kak? ehehe.

DalilaMian said...

its RM80 only dear..rasenye standard kot kt sume tempat..kalau salah betulkan ye?but berbaloi sgt2..pg masjid negara tu tenang je jiwa..hehe..tempat cantik..luass..makanan best..puas hati k

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

a'ahla kan. sejuk je masuk masjid macamtu. kat sane every week ade ke sis? kalau nak daftar kena pergi sane dulu ke atau camne ye?

DalilaMian said...

hi dear, u can go here:

http://kursus-kahwin-masjid-negara.blogspot.com/

sume info ade kt situ..no contact,tarikh sume ade..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

thanks a lot sis!!!