Saturday, March 19, 2011

Kad Kawen

Ehehe..masuk topik kawen balik.eheheh..



Just nak kongsi with readers out there dalam few months lepas aku pg survey2 kad kawin dgn Mr NAZ dekat Jln Pasar. Mungkin tak ramai yg tau,dekat Jln Pasar ni bukannye femes sbb ade jual bnyk brg elektronik je tau...tp die pun ade kedai buat kak kawen yg melambak2 and murah2 dekat sane. Macam2 design mcm stail kad kawen skarg ek..bukan mcm zman dulu2..pakai kad biase je.,siap ade yg but sndiri lagik (like yours truly ni ade hangan2 nk buat kad kawen sndiri konon...harammmm)


Tapi dalam banyak2 tu aku mmg tertarik menarik dengan satu jeni kad ni la..to me it'sso creative..

Mcm ni..





kad kawin kayu.lawakan?







mcm2 design ade..



Haishhhh..hati ni dah tertarik..so far aku belom dpt lg kad undangan mcm nih...cmne ek?before ni mmg dh decide nk buat sndiri..tp bile pg Jln Pasar tu..tergoda juga...kad kawen yg keras kertas mcm kadbod tu pun dpt murah gileeeeeee sgt2...


Still thinking..still thinking...xpe bnyk masa lg..kan?



XOXO




1 comments:

noornazuha said...

dah tempah ke kad kawen?piza dah buat ke?nak sikit..