Thursday, January 06, 2011

Of All TheThings I Missed

I'm Back!



Hahaha..Kene sapu ngn vekium sesawang yg dah berhuni kat blog ni..rase lame sgt tak menulis...rindunyeee..So many things I missed..

Merry Christmas,New Year..nak recap peristiwa 2010 pun x terbuat lagi nih..Eh itu harus!So many things happened in 2010.Tahun yang sangat bermakna untuk saye yeeee..So many wonderful and not-so wonderful pun ade gak. X sabar plak rasenye nk ber-blog tentang itu.

But before I start with that review yg akan sure jd panjang berjela-jela tu,let me just congrates my lil sis yg baru sahaja melangsungkan pertunangannye dengan jejaka pilihan pada 1.1.11 yg lalu..did I mentioned about that anywhere in my previous post?Err mcm x kan?Anyway..FYI she will have her wedding sooner that mine..why?hmmm let just say that her husband-to-be will be continuing his Master somewhere far so they thought it would be better if they got married first. Ini ape org tua2 kata..nak "ikat" la kan..hmm ape2 jela..


Will post all the pics later!



Till then..daaa (ngantok sgt dah ni)



XOXO

0 comments: