Sunday, January 23, 2011

Gaduh Gaduh Gaduh

Haiyoooo..minggu ni, kali ni dah masuk kali ke berapa tah asyik gaduh je ngn tunang (yg tsayang) niiiiiiiiiiiiii..Ntah ape sebab pun x tau..

I realize mmg sometimes kami bergaduh bende2 yg tah hape2..such simple,kecik,small,stupid punye issue pun blh bw gaduh..especially ehem-ehem truly yours ni mmg sngt sensitip orgnye.Mengalahkan budak umur 5 tahun,atau perempuan br lepas bsalin (eh ape kene mngena daaa).I bet the same goes to most of couples out there..kan kan ???


I donno about u girls put there..but selain sensitip..im a VERY STUBBORN woman..keras hati mengalahkan batu..sanggup merajuk berminggu-minggu..ye saya mengaku..terukkan saye???Ntah mcmane si tunang boleh tahan dan sanggup pulak tunang ngn gwe ini.HAHAHAHHA..Takpela dah jodoh nk buat cmne kan?hihihi


But percayala,even tho aku asyik marah2..aku sbnrnye sayang bangat sama die tau..mungkin kene belaja skit cara nk kurangkan merajuk and marah2..eh bukan mungkin...MESTI kurangkan..kalau tak alamat x sempat la family aku nk merasa makan nasi minyak akuuuu..


Lagipun we come from such a longggggg road to be where we are today...So no that easy to let this relationship slip away just like that.Its not everyday kan u jumpe someone that u can live with,talk to,ade chemistry bile bersama..boleh talk about almost everything..someone yg u rasa u can and want to spend the rest of your life with..susah senang bersama.


He's the guy that can still make my heart feel nervous each time I want to see him..He's the guy that I pray for everyday so that dipanjangkan jodoh..He's the guy that you are willingly to wait for let say you can only be together after so many-many years later..



Wahhhh entry jiwang ini malam..layankan jela kan kalian semua??



XOXO

4 comments:

Oasis said...

Kenalah sentiasa bersabar. orang kata bergaduh tu elok sebab masing2 nak cari keserasian dan memperbaiki hubungan...

Anonymous said...

hg jangan dok wt loqlaq sgt noh.kang lari tunang hg baru hg tau..untung ada orang nak.kena la hargai habaq hg...

DalilaMian said...

baiklah cik anon

Anonymous said...

Tapi hg ni kira beruntung la.sama lawa sama padan..meski tu tak kira penting pun disisi Allah. tp itu hg boleh ambil sbg satu bonus untuk hg.apa pun, anon ucap selamat pengantin baru (in advance) tanda encik dan cik anon menyokong ibadah yg hampa nak dirikan kelak.wa caya sama lu cik dalil.