Saturday, December 18, 2010

Eksklusif


Majlis Nikah SM Nasarudin dan Marion Counter..



























Sangat terkezut bukan?? Macam tibe2 je..



I also didnt know until recently saje je browse the internet psl wedding and stuff..tibe2 kluar berita dorang ni bercinta and dah nk kawen..Wahhhh...harusla kongsi kannn..

Their ceremony was held excusively secara "tertutup" dan majlis bersanding bakal berlangsung die Mandarion Oriental Grand Ballroom pada malam ni rasenye..


Yang kelessnyeee....Bagi acara akad nikah, Marion Caunter di’khabarkan memakai persalinan santun rekaan pereka fesyen terkenal, Rizalman Ibrahim (itu ok lg), manakala Vera Wang menjadi pilihan Marion Caunter ketika acara resepsi berlangsung nanti.Beberapa tetamu tertentu juga akan diterbangkan ke Kepulauan Maldives utk satu lg majlis...Waaaahhh..Makan hati lagiiiiiiiii dek oiiiii..Tapi biasela,dah name pun kawen ngn jutawan.


Tapi yg lawaknye,if u google nama "Marion Counter" a few days ago,and click to Wikipedia,adela biography si Marion ni,tapi kat bawah sekali dalam artikel tu ade la plak sorang hamba Allah mane yg pegi tambah " Marion Counter is a gold digger"..Can u imagine????Dalam Wikipedia tu beb!Satu dunia boleh baca...


Hahahah gile lawak..sapela yg dengki tu yeee?Well...i was lucky sempat baca because skrg ni dah dipadam ayat tu dari Wikipedia..bikin panasss ajee.


Anyway saya pun tgh menunggu more pics from their wedding..sapela gamaknye tukang buat pelaminnye?tukang mekap artisnye?tukang buat bajunye?(ehh Vera Wang la)..adakah Nas Great Idea?Pak Abu?Kak Sai?Sue Cantik?Nuruk Syukor?Atau nama2 baru dalam industri perkahwinan?


So..nantikan..




XOXO



p/s:pic from Rotikaya.com

1 comments:

Oasis said...

X secantik apa yg digambarkan. Apa2 pn tahniah utk drg..