Thursday, October 07, 2010

Update HK

Lamenye rase dah tak menulis panjang-panjang. So many things happened lately that made me have no mood to write anything. Tapi tak apalah,kite lupakan bende yang tak best tu..Lets focus on whats next.


As promised, here are my updates while i was in Hong Kong last 2 weeks. Simple and short one.






While still on Malaysia's airport.Tiket pukul 6 pagi! Sejuk gileeee!















Upon arrival..in Hong Kong International Airport








Pakai kamera dah cukup mahal..tapi gamba still blur..apekah aku yg tak reti gune??









Just enjoy the rest of the pics..Inilah version malas namenye.









































To be continued...




XOXO



1 comments:

BabyNur Amir said...

hallo cik kak, asek berjalan je keje kamu ne skang yer. Confuse saya. Bukan kalau lagi nak kawen lagi nak kumpul duit and kurangkan berjalan ker?
Anyway, orang baru nak start active blogging balik. After nak dekat 2 tahun nok! hehehe~

Thanks to you yang introduce bende2 ni. Skang nak mintak tolong hang ajar camne nak cantikkan profile plak.

Anyway, feel free to follow me on my blog!

Daaaaa~

XoXo