Wednesday, October 13, 2010

Selingan Selingan

Oh forgot to update you all with my baju raya yang dah siap 2 weeks ago (yee..sekali lagi ini cerita basi tapi aku tak kire nak crite jugak)


Biasala hantar kat taylor still amatur ade la tak puas hati sana,tak puas hati sini..tapi akhirnya Alhamdulillah siap jugak..






Die jadi cmni sebab dilipat ye..bukan baju raya aku pendek weiii




So inilah die hasil inspirasi purple nye..hehehe.I love the button part and kainnya yang mengembang-ngembang tu..Overall its simple and yet sooooooo elegant..at least to me.

Tapi walau bagaimanapun, as mentioned in previous post,I might have the same design for my engagement dress..but ..i might not..

Actually dah hantar pun kainnya ke si tukang buat baju..banyak betul dugaan nak anta baju tunang weeehhhh..sabo jela. Design sebenar?Warna?tema?


Jeng jeng jeng..tunggu..



XOXO


4 comments:

BabyNur Amir said...

cemano rupenya baju hang ne dila? cuba la hang the cloth properly pastu tangkap gambar. adei. Takleh nak imagine ne.

teeeetttt!!! sila post gambar baru..plissss

DalilaMian said...

baby:uihhh mane blh weii..kene bg tgk sket je kasi surprise..hehehe

BabyNur Amir said...

aleerr...
nak kene bg seprais ke?
kirenye ni less is more lar?
*apeda aku merepek ne?*

DalilaMian said...

baby:hehe,seprais tu satu hal..sbnrnye tak reti nk amek angle cantik.wahahaha