Thursday, September 09, 2010

Oh Baju Rayaku..

Frust jugakla di kala raya tahun ini tak dpat beraya dengan baju raya ku yang berinspirasikan purple tuh.,Dalam seminggu lebih after raya baru siap katanye.


Well, what can I expect, hantar kain pun few weeks before raya,memangla tak dijamin dapat siap before raya. Sudahnye memang pakai baju kurung ntah zaman bile punye.Takpelah, silap sendiri jugak.


Anyway baju raya tahun ni sebenarnye percubaan untuk baju tunang. Maksudnya,i will have the same design for baju raya and also for baju tunang.Saje nak try test tgk macamne baju tu dekat badan gwe nih,huhu..Sebab suka sangat design macam tu,simple sangat but still elegant..at least for me lah. Tapi tulah, cantik di badan orang tak semestinya cantik di badan kite jugak kan? So kene la test dulu, kang takut dah siap baju tunang tak kene plak,dont think I want to mengadap orang dengan baju syok sendiri..huhu..


For engagement preparation, not much la dah prepare.In fact takde lagi kot. Tensen jugak macam lembap je rase diri ini. Ape hal ntah. Mungkin I'm in jalan-jalan mood kot. Oh did I tell you where we are going on this 23rd? Ala pergi berjalan dekat -dekat aje. Tu yang kepala ni asyik fikir nak ke sana aje. Mungkin jugak some of my engagement stuff will buy kat sane. Mane tau lagi jimat and cantik. kalo takde, beli kat Malaysia ajelah nampaknye.



Well..till then..




XOXO

0 comments: