Thursday, September 02, 2010

Nggak Tahu

Aduhh..


Tibe-tibe macam pening pulak kepala nih..ntah kenapa..tibe-tibe rasa macam banyak sgt nak kene pikir psl majlis tunang nih.


baju-bile nak start beli kain nih..sketching dah dapat
pelamin-rasa macam nak DIY,mood tibe-tibe nak buat sndiri plak,tp nak kene mengangkot fresh flower la plak
hantaran-belum pape dah start argue ngn my mum psl hantaran punye decoration
doorgift-haritu mmg xnak,tp tetibe belek-belek kat tenet nampak cam lawa plak
makanan- itu biar my parents setelkan..huhu
decoration-dan terbayang-bayang barang nak disewa,tapi reti ke nak decorate?cantik ke nanti?
canopy-dah ade contact2 supplier,tp takut my mum bising sbb mcam over beria bangat
handbouquet- ade hati nak DIY jugak,tapi mcamla reti kan?
jemputan-ta bole nak confirmkan berapa ramai datang sebab still ada 2 bulan cmtu.


Oh..rupe-rupenye takdela senang pun nk organize sume nih..aaarrghhhhh



Adoiiii aiiii

2 comments:

ashieBee said...

we're in the same boat! mine lagi 3 months...planning2, survey2 tapi ape pun i tk start lagi! dang.

banyak benda kene fikir :P

DalilaMian said...

haha..marilah kite same2 memeningkan kepala ye planning utk majlis kite ni..it's fun actually since kite dah tbayang mcm2 dlm kepala.cume nak merealisasikan tu je yg mau haru biru