Saturday, August 07, 2010

Save The Date

I was browsing the net for my 1st item in my checklist..that is my:



1) Save The Date E-Card


Well, since it's just an engagement,of kos la we are not gonna send those card mcm wedding invitation tuh..huhu..kang orang kata over la plak.Lagipun buat ape membazir,baik gune untuk mende lain kan? Anyway kad-kad ini sume hanya untuk dihantar through email or letak dalam Facebook je kot.


So I found this website ( I think most of B2B out there dah familiar kot ngn website nih) that actually can provide and feast my eyes with sooooooo many gorgeous and fresh design for my E-Card.


Ohhhh.. I am soo overwhelmed with choices!!!


The best part is they allow you to personalize the card first so that you can have a preview of what the card is gonna look like. I love the part to add here and there to suit my taste.

Actually those are more for wedding, but after a bit of alteration..it's like I want them all!


Here are some that I picked and love personally..






































































































Banyakkan? Itu pun dah habis shortlisted dah..sume sangat cantik!!!




Ini memang kene mintak tolong mata MR NAZ jugak ni untuk pilihkan..and you guys too!




Kalo sudi tolongla saya yang keliru lagi buntu ini...



;)


XOXO



6 comments:

Bai said...

yang second last tu lawa. i pun ingat nak buat. U lagi cepat dr I. hehehe. I baru dalam process. agagaga.

DalilaMian said...

bai: yeke..hehe xpe dear..xdela penting sgt pun e-card ni..saje buat meriah2 sket..

cik sueN said...

mcm kenal je gamba ko pakai baju biru tu :p

btw, my votes :
#3 - penguins
#8 - kalendar
#10 - burung

u know me la, aku mustih berkenan yg ada gamba binatang/bunge :p

ape2pun, gudlak :)

DalilaMian said...

suen: hehe..tau dah taste ko cmne.anyway thanks!

amElyn said...

i pun dah penah gi that site.
damn cute lah u!!
i suka semua kott! hahahah.
sorry.cant decide for u...
hehe.happy preparing dear!
dont worry k.wuteva our choice is the most satisfying! =P

DalilaMian said...

amelyn:yeahhhh..betui2