Monday, July 26, 2010

Announcement...

Hi there,

Ehem..ehem..as I think most of my friends pun dah tau..apa berita yang hendak dikhabarkan ni.



Yesterday his family dah pun datang and merisik..it was such a simple ceremony..with me,my lil sis,lil bro (dok berkurung je pun dalam bilik mcm anak dara) and both my parents. Tapi yang datang dari his side ramai gak..around 10 people.



So cincin merisik pun bertukar tangan..we bought it together actually in Mid Valley. It's from Goldheart. Will show the pic later. And tarikh pun dimeterai..


Hmmm betul ke aku nak bertunang ni? Haha mcm tak caya je..tapi apa-apa pun Alhamdulillah mungkin sudah tiba masanya..kot..


Fuhh banyak persediaan kene buat ni..dah kene start sket2. Anyway checklist tu dah draft tapi masih tak tersusun lagi..serabut aje. Will share it later jugak.


Ok peeps..time to sleep..anyway the date is:



05.11.2010



Please pray for us..




XOXO



2 comments:

amElyn said...

congrats dear!
im happy for u.. =)
*toink toink*

DalilaMian said...

thanks dear..marilah kite bersame-same gembira utk sesama sendiri..huhu