Monday, May 10, 2010

The Newborn

Oh I'm so excited.



Two of my friends have safely delivered their baby. Both boys!




Anak Puan Siti,









Time ni belum ade nama lagi.
































Lain pulak dengan cerita anak Puan Hasfa nih, anak die kena jaundice (demam kuning). Agak serius jugakla, sampai kene jemur bwh lampu tu haa.















Nasib baik dapat cegah awal, kalau tak...isshhh tak taula.





Hello world, meet Adam Bin Faizal








Please ignore the bad quality of the pics, hp ku memang dah bengong...
















Semoga kedua-dua baby ini sihat hendaknya. Ade ramai lagi kawan-kawanku yang dah jadi ibu yang tengah tunggu queue nak bersalin nih.. Wahhh meriah! (bile la time aku plak nih)




p/s: Kepada Puan Misha, maaf sangat sebab tak dapat ajak awak sekali, kami pergi time office hour.



XOXO

2 comments:

misha.w said...

pegi tgk hasfa tak ajak aku pon. penat je mak pesan kt ko nok. hmm..

DalilaMian said...

maap la yang..mmg x plan langsung,tibe2 je ade kesempatan bole kluar,trus je pg.kau tau la kan aku ni duduk mcm dlm penjara,bkn senang nk kluar,time dah sampai umah hasfa baru teringat kt ko..sorry ek