Thursday, April 01, 2010

The Foolness of April Fool

It's 1st April today.






Yeahhh..i know..it's April Fool's Day today.






And my bf just made the stupidest joke in his life when he asked me this question last night:





"Dila, how do u feel when i said that our relationship for these 2 years is just an April Fool?"




And i said:




"Hmm..well..what to do..life has to go on" (i was thinking..of course he was kidding right?)





And then he said:



"Oklah Dila, actually selama relationship kite 2 tahun ni, i was just joking around with you je"







I was like...






WTF????!?!!??!?




Kot ye pun nak bergurau takkan la sampai mcm tu sekali kot.





"Hehe..i gurau jela..saje je terfikir psl tu" he said that when he noticed i suddenly kept quiet.





And natijahnye..aku merajuk sampai la ni..mmg x puas hati sungguh!





And dari semalam die pujuk aku x layan..




Padan muka ko...sape suh buat lawak bodoh?

5 comments:

misha.w said...

lelaki mmg mcm tuh la cik dila. kene bertahan.

aku pulak kene april fool dgn suami. bole tak die nak april fool kununnye die eksiden kene lggr lori dr tepi masa nak uturn!! cuak gile seyy.. mak siap dah search tiket kapal terbang nak gi sabah okkk.. & siap mcm nak nanges. skali tuh kene april fool!!!!!!!!!!!!!!!wtfffffffffff!!!!!!!!

pastu aku pon text him & said, its not funny at all! terus pastu die call, aku tak angkat2 smpi la skrg.

pdn muke! puas ati aku. huhuhuh..
aku smpi nanges2 ok. motif nak april fool mcm tuh??????

DalilaMian said...

haaaa..tau xpe..berpeluh jugak die nak memujuk..dahla aku ni skarang tgh mood sensitip..

moc o' malley said...

http://uwantmusic.blogspot.com/

hei blogger sekalian...
take a look la eyh!!

Nay-MrsNurl said...

wah. no fun at all being april fooled like dat. maybe it's time this april fool is banned..

DalilaMian said...

yela yang oii..mcm banyak sakit hati je dari yang suke hati kan kan?