Sunday, March 28, 2010

My Birthday 2010 (Part 5)

While i was browsing and looking at some old photos in my Photo Folder, i found some pictures of me and my BFF celebrating our birthdays yearsssss ago.





Year 2005





From left Puan Misha, Cik Suen and me. We were celebrating at Planet Hollywood (time tu PH ni tgh up lagik). Not in picture is Puan Nazuha. Tengokla muke masing2 mude2 and comey2 je..






Year 2006





From left; me, Cik Suen and Puan Misha. Maafla gamba kecik. Ni jek yang ade. Time ni celebrate kat TGI Friday sebelah Nouvo tuh. Actually ade video lagi bile staff-staff TGI menyanyikan lagu Happy Birthday to me..so sweeet!! Cik Suen, kalau anda membaca ini dah masih menyimpan video tersebut sila beri kepada saya ok?Lagi satu kalau nak tau ade peristiwa hitam di sebalik celebration ni..Kalo tak percaya tanya Puan Misha..kan sha kan???





Year 2008





From clockwise: me, me & baby, me & AnaCinta, me & Lea and me.Birthdayku disambut di Dome, KLCC. Seronok sangat time tu. Not in pictures: Jaja




Actually itu aje yang ade. Since i lost my lappy in the first day of 2009, i've lost a lot of happy memories in my life. Pictures from year 2002 until 2004, 2007 and 2009 memang xde dlm simpanan. So if any of you readers have any photos that i'm looking for i would be much more than happy if you can share them with me.



Ohhh..so much for the old memories..




XOXO




4 comments:

misha.w said...

makcik, gmbr 2005 kt atas tuh celebrate birthday ko ke, birthday aku? aku rase time tuh celebrate birthday aku kot.. saye sgt ingat lg sbb still simpan gmbr2 tuh..hehehe..

DalilaMian said...

yele..aku xle ckp celebrate birthday aku..aku ckp birthdaysss.heheheh..ko xde lg ke gamba2 lain?aku maoooo!

misha.w said...

gmbr kene korek2 balik la..sbb byk gmbr melibatkan kenangan lama itu. huhuh..

aku ingat time birthday aku tuh, ko baru beli baju yg dipakai tu kt mng. hehehe

DalilaMian said...

hehe..bagus2..tajam sungguh ingatan ko