Thursday, February 25, 2010

My routine..

Each and everyday i will have almost the same schedule :


It starts with:-




6.30-6.45 am - wake up (dgn hati dan badan yang beratnyeeee)



6.45-7.00 am- mandi (brrrrrrrr)



7.00-7.15 am - solat,bersiap dan apa2 yang sewaktu dengannyeee (kadang2 item yg 1st tu ikut dan je,isshhhh jahat)



7.15-7.20 am -Bergerak ke ofis (im driving now,so have to be mentally & physically prepared with the traffic jam and all)



7.40-7.45 am - Still on the road (panas nihhh)



7.45-8.00 am- Still in the traffic jam (warrhhhgghh rasenye kalo merangkak pun dah lame sampai ni)



8.00-8.15 am- I reach office (finally...)



8.15-1.00 pm- Work..work..work



1.00-2.00 pm- It's lunch time! (mane lg kalo tak 2nd floor,4th floor,Avenue K, fastfood..itu aje,xde variety langsung kan)



2.00-5.00 pm-Sambung keje..keje...keje



5.00-7.30 pm- Overtime..keje dan keje dan keje..(tapi x dapat claim overtime pun)



7.40-7.45 pm-Driving back home (penat sehhhhhh)



8.20-8.30 pm- Reach home sweet home!(heh..sweet ke?)



8.30-10.00 pm-Layan tv sat with my mum sambil borak2 (ambek hati..hehehe)



10.00-10.15 pm-Berangan kejap dalam bilik



10.15-10.30 pm-My late night bath (x baik untuk kesihatan tau sbnrnye)



10.30-10.45 pm- Berangan lagi..(hehe..best kan berangan? Jadi penyanyi ke..pelakon terkenal ke,kawen jutawan ke,jadi Miss World ke,dapat dok oversea ke..okay..udah-udah le tu)



11.00- 12.00 am- Melayari internetku yang lembap ini (Update blog,cek email,googling)



12.00-1.00 am- Bergayut-ing with my Mr NAZ.



1.00-6.45 am-zZzzZzZzZzzzzZZzzz



Itu sajelah rutin harian saye setakat ini,tapi ini tidak termasuk weekend la ye puan-puan..itu lain post pulak..


Agak-agak nye bile la rutin ni nak berubah kan?



Hehehe..



XOXO

0 comments: