Friday, September 04, 2009

Buka Puasa Lagi

Seronoknya bila aku dpt jemputan 2 hari lepas utk berbuka bersama ofismate & bos-bos yg dianjurkan oleh one of our vendors di Saloma Bistro.Hahha mkn free sape x mau kan?Anyway kebetulan berbaju kurung plak aku time tu..konon-konon ayula kan..Hentam sajala labuuuu.
Sebelum bergerak pg ktrg jln2 dulu temankan si Shakila nk menengok2 bag..nak beli katenye..








Aku memang xde plan pun nak membeli,lagipun macam xde yg berkenan di mata dan dihati ni.So bergambo jela lebih.






Isshhh betula ke badan aku dah naik??






But while i was browsing here & there,i saw this pair of ankle length booth in brown & black color..Terus jatuh cinta pandang pertama!I never have one before so i was thinking why not??As kasut raya??






Hmmm mane cantik?Yg brown ke black ekkk?











Cube teka aku beli x?





















No.I didnt..
















Still im afraid to try something new.Im afraid that if i buy them..aku nak pakai kemana??














Well,its ok.Maybe one day i will own a pair.
Cik Shakila pun xde hasil belian so kami terus bgerak ke Saloma dgn bas No 11..hehe berjalan kaki la maksudnye tuuu..

It took us only like 10 minutes kot sbb dekat.

We arrived early so we found a place to wait sambil mendengar one of the bosses membebel..







Gamba kanan ni muka aku muka bosan kan??hehe








Around 6.45 we entered the main hall and searched for our table.







Once again i didnt manage to take picture of the foods..Pelikla..Time tu mcm dah x ingat nk bergamba langsung..Fikir makan je..huhu







And about 8.30 there were cultural perfomances by Saloma dancers.Our table pun agak betul2 depan stage..Cantek aaa..







And surprisingly cik Nona pun dijemput naik ke pentas menari sama.Not a problem for her,bcos she used to be a dancer too..like moi!






We left at about 9.30pm..Lambat jugakla..Memang nk kene marah ngn Mr NAZ..anyways..the food was...okla....aku bg 3 bintang..Sedap lagi Melting Pot la..huhu..X kesahla tu..janji ade org blanje..



p/s:nak try kat Dewan Perdana Felda & D'Paya Serai PJ Hilton plak la...huhu





XOXO




0 comments: