Sunday, July 05, 2009

Transformer oh Transformer

I am really pissed off rite now!Today is my 2nd attemp to watch this:










First was at MBO Ampang last Wed,and today me and Mr NAZ went to both GSC & TGV One Utama and also MBO Ampang again but nada!

Actually bukanla semua show tiket abis but since my time is limited and time yg aku nk tgk tu plak dah mmg tiket xde.

Dah mula rasa tawar hati nk tgk daaaaaa..aduhh dah nk masuk minggu kedua dah oiiii tp wayang still full keeeeeeeeeeeeeeeeee.

Yang dah tgk sekali tu tolooooongla jgn mengada2 nk tgk 2 -3 kali pulak kayyyy..bg chance plak kt aku nk tgk plak.

Mane ble aku miss filem hebat ini..hehehe..(well i'm waiting for Harry Potter tho at end of this month)


Ciao

4 comments:

-ziLa- said...

ishk3..best giler siot citer ni..mmg block buster abes la!

tips for Transformers at MBO 1: sile beli tiket 2 hari b4 date u nk tgk, if the date falls on weekend.

tips for Transformers at MBO 2: sile tgk during weekdays if kamu nk beli tiket pada hari yang sama. advisable siang2 hari la..mlm sure full nye beb..

aIM said...

cik dila, i suggest u to go to mines.. hehe.. less crowd.. confirm ada tiket

benda yg sama juga happen to me when i decided to go to sunway.. xkan dpt eventho' beli online

Dila@Dalila said...

waarghhhh tensennnnnnnn

Pompuan Emosi said...

IMHO, tak bes.
sgt predictable, too much romance.
over-rated.

anyways, aku gi tengok kat Brem Mall, Kepong.
tmpt tu baru bukak. tak ramai orang sgt.
takyah booking, just walk-in je :)