Monday, July 06, 2009

Selamat Pengantin Baru Kawanku Hasfa!

Tanggal 4 hb Julai 2009 adalah detik bersejarah for my best friend Noorhasfaliza Abu hassan kerana telah selamat diijabkabulkan dgn pilihan hati Mohd Faizal (errr betul ke name tu?).I'm sooooo happy for u dear!







I went to the kenduri with AnaCinta,Sha,Lea and my mum.Too bad Cik Mas x dpt menghadiri sama kerana ade masalah family yg kronik..



I feel like it was just yesterday she and her fiance (at that time) when to watch Teater Musikal Puteri Gunung Ledang together with me and Mr NAZ on Feb.



And it feels like yesterday je when we used to go to class together..pg over nite/midnite tgk wayang sesama,kene ngorat ngn mamat mane tah kt trafic lite (hehe i know u still and will remember that one :p),praktikal kt Cameron ngn kwn2 lain,dok serumah kat belakang Kolej 10 & 11 tuh,jerit2 time sokong K10 & K11 in their games,when we used to have this conversation about relationship and how we were afraid that whether we might find that Mr Right?hehe..no worry already..Its all in the past rite now.



Actually panjang lg nk tulis ni..so much to say,so much to tell..tp cam rasa sebak plak.Banyak sangat yg telah dikongsi bersama sepanjang mengenalinye selama 5 tahun ni.So much.And now she's already moving on to another phase of life.




Sekarang dah jadi isteri orang dah cik Hasfa ni.So saya doakan agar awak menjadi isteri yang solehah dan mithali kpd En Faizal ye.Dah x ble cam dulu daa time muda2 and single dulu..Mungkin hubungan kite takkan sama mcm dulu lg.But i will appreciate what we've been thru all these years (sob sob).Ko doakanla aku cepat2 menyusul pasni plak.Jeles nihh..huhu



SELAMAT BERBAHAGIA CIK HASFA!



p/s:dah kurang sorang lg anggota kelab desperate hosewives..huhuhu.(aku pun dah lupe ape name kelab kite tu)


XOXO

3 comments:

y a n said...

hehe.. desperate houzewife ya :P elele.. nanti sampai mase.. jgn lupe jemput yan ye :P. neway yan drop by . hit me back ya .

cik misha said...

mcm mane la arituh bleh lupe nak amik gmbr kite berempat ramai2. huhuh..maybe sbb panas sgt kot..hehehe

Dila@Dalila said...

yan:hehe..nnti kite dtg k..x baik x dtg kalo dah berjemput kan.huhu

misha:tau xpe