Tuesday, July 14, 2009

Mari Menghias Meja!

Hi kawan-kawan..mlm ni saya agak bengong sket..huhuuh..knp??saya pun x tau.Mcm2 hal yg berlaku lately agaknye..both bad and good.




Malam ini saya just nk tunjukkan "kekreatifan" saya dalam menghias workstation saya.Hehehe..mmg sungguh x kreatif orgnye.







Before:

















After:




Ok.Korang blh nmenyumpah aku sekarang.Xpun tlgla bg idea cmne nk hias supaya aku lebih bersemangat sket nk bekerja.Nak jugak tgk table kite tu ceria je.So msti ade mood nnti.

Fuhhhhhh

3 comments:

Bernard's tHe FreE tHinkeR said...

nok cermin tak de..letak cermin..imej penting!!!!

Pompuan Emosi said...

1. gambar, oi. gambar! kalo nak market up sket, jgn taruk gamba bf :p
2. bunge. seriyes, am not joking. tp jgn la meriah sgt. satu kuntum bunge lily or tulip (plastic is advisable) berwarna putih shud be nice coz background ko gelap.
3. pen2 tu, jgn berterabur je mcm tu. gune pen holder.
4. dokumen tray.
5. kalender. lagi warna warni, lagi cool. bookstore biasa pun banyak.
6. miniatures. kalo jln2 tu, singgah la kedai rm5. byk menda2 comel.
7. postcards yg artsy pansy
8. small clock yg artsy pansy.
9. jgn lupe pins to cucuk stuffs on the cube.

tapi ingat, less is more. jgn penuh sgt meja tu sampai nampak mcm meja pasar malam. minimalis.

u can get much ideas from living cabin atau kedai2 sewaktu dgn nye.
kalo rajin, singgah ikea pun ok gak. kino pun byk stationaries yg cun (tp harga cekik darah la)

p/s: aku geram tgk octopus ko. jeles. jeles.

p/s/s: everytime aku dgr dj sebut psl harry porter kat radio, aku teringat ko. im guessing u will be one of those yg tgk awal2.

shazleenz said...

cik dila. letak pokok la. lucky bamboo ke..mesti bermakna skit meja ko tuh. & dont forget frame gmbr bersama mr NAZ ke, or your family or your frens. cute jek!! :-)