Thursday, July 30, 2009

I Miss U!!!!!

Haha,


Jgn salah sangka yee..


Bukan la rindu pada boyfren saje.Tapi mcm2la.This past 3 weeks i was so damn busy with my work that i got no energy anymore to update my dearest blog after i go back from work.


Kerja tersangatla banyak!banyak yg tertangguh,yang org bagi,yg org mintak tolong,yg bos bg,yg incoming..ahhh mcm2la..pendek kata mmg banyak.mmg agak x menang tangan dibuatnye.



And mcm biaselah..new place new frens la.Im lucky because there are few more coming same as me..same batch la kirenye ni.Masing2 baru so we could mix around well.






From left:Me,Lydia,Nona (not in the picture:Shakila)



Kalo korang pandai korang blh agak la kan gamba tu ditangkap dimana..heheh..bukanla x senonoh tp mmg xde masa nk bergamba2 di tempat lain yg lebih proper.huhuu..


At the moment there are few major issues so my boss is kinda screaming at everyone to work harder and expect everybody to work overtime and on weekends.So faham2 sajela ye kalo aku dah lame x update.


Err..and 1 more thing..si Luna (ok we finally named her already) dah 2 hari tak balik2..sedih jgak.Kemana la die pg agaknye.Hope die x lupe jln pulang.


Thats all for now...Muaahhhss


XOXO










0 comments: