Wednesday, May 27, 2009

Salam Kota London?

Checked my blog stat today...


8.27 May03:07
British Telecommunications, London, London, City of, United Kingdom



Adakah itu anda cik Suen???



For your information..she's my loooooong long time bestest fren..(I hope u think of me the same way..huhu)


She's in the UK at the moment this entry is posted...


I really2 envy her u know..why???because her job has taken her all around the world..


US,UK,Australia,Sweden (ok Sweden its not part of work but still....)Singapore(oversea gak tuhh) and ade lg kot..x ingat dah..


And me?????stuck here with no job and no money..huaaaaaaaaaaaaaaaaaa


I pray my luck will change soon..pray for me..plsssss


:( ----------> the sad me



p/s:jgn lupe ole-ole utk saye..

3 comments:

Pompuan Emosi said...

Oi makcik.. Aku la tu kot yg singgah. Asal kol 3 atau kol 4 pagi, aku mustih terjaga. Contohnye skrg ni.

Sabar ye, makcik. Aku pun ada jeles sama kerja org lain jugak. Lain orang, lain rejeki nye. Ur time will come soon. Mybe later, and mybe in a different way :)

Btw, aku mcm nk bitau ko later, but since ko ada sebut nama aku kat sini, aku just nk inform kau...

Aku ada beli satu henbeg Ted Baker. Satu henbeg Anya Hindmarch. Each of them tak sampai RM400.

I'm not sure design dia ko berkenan ke tidak, and I'm not sure ko nak ke tidak. But I will post it up in my blog once aku sampai Stockholm nantih.

If you are interested with the design, boleh la kenyit2 mata sikit kat en. abang ko nanti, buat2 muke manje dan seksi, mintak dia blanje, ye? :)

Dila@Dalila said...

whattt?????X SAMPAI RM400?????U GOT TO BE KIDDING ME..NK TGK!!!!!!BUT R U SURE ITS ANYA HINDMARCH OR ANYA HINDMARCH FOR TARGET???BG AKU TGK GAMBAAAAAAANYEEE

Pompuan Emosi said...

Err.. frankly speaking, aku tatau apa bezanya. Tp yg aku beli ni kat outlet Bicester.

btw, sori la aku mcm tak sempat nk ambek2 gamba ni. barang2 aku tinggal kat london coz byk sgt aku kena bwk ke stokhom. brg2 kakak aku la ni. nak balik mesia nnt baru angkut sume..

anyways, u can check out here http://www.mydesignerhandbag.co.uk/blog/147/anya-hindmarch-small-nevis-in-clear/

Tp dalam gamba ni, kecik. Yg aku beli, besar. Nama penuh menatang ni adalah.. *kejap aku check resit*.. Large Nevis Clear Plastic with Calf Trim.

Kalo tak berkenan, takpe lah. Balik mesia nanti je lah aku letak kat blog, kasi advertise. Paling busuk pun, aku la yg pakai :p