Sunday, March 01, 2009

Selamat Bertunang Hasfa

Akhirnye..bertunang jgak kwn baik aku sorang ni. Cik NoorHasfaliza Abu Hassan dgn pasangannya En Faizal (err.. nama penuh x tau)


But what im trying to say is....

IM SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SORRY for not being there on your special day..

The truth is i was dying to go honey,nk menyaksikan sendiri majlis yg bermakna ini,nk menyaksikan baju tunang ko,hantaran ko,dan aku tau ramai kengkawan yg hadir memeriahkan majlis..

Tp mengertilah..bahawa diri ini terikat antara keluarga dan juga rakan..di saat2 keluarga amat "membutuhkan" ku aku terpaksa memilih 1 antara 2..i really hope u do understand my situation now..(elehh..bersastera la plak)

Tp jgn risau, aku akn tetap mendoakan ko semoga hubungan ini akan kekal hingga ke jinjang pelamin..and i promise i'll make it up to u at ur wedding day ok honeyyy bunnny??

Aku x kire aku nk jd pengapit ko jak..x kireeeeeeeeeeeeeee..

Once i collect all the pics from ur enggagement day..i'll post it here..xpe kwn2 punye psl..aku bg free je xyah bayar (huhuhuhu jgn mara aaa nnti kene jual)

Akhir sekali

SELAMAT BERTUNANG HASFA...
(aku biler lagik la agaknye)

p/s:Aku dok umah je jage nephew..huhuhu

Ini buktinyaaaa







XOXO

11 comments:

z L a said...

kesian kamu..perhaps an engagement gift would be a perfect way to say u're sorry...lalalala ;p

~ mizzAmy ~ said...

~ amy jumpa blog dila la. hehehe...

btw, hasfa dah tunang? congrats to her. ~

Dila@Dalila said...

zLa: engagement gift???hmmm..ok gak tu..why i havent give it a thought

amy: wahai ex rumet ku..ingat hasfa lg ek..huhuh betullah tu,bertunang sudah dieee

Nafiza said...

I honestly pity you for the incident~
And I didn't know that Kak Hasfa was having her engagement ceremony ..woot..send my regards and congrats to her :o
I'm sure your time will come soon ^_~/

Puan ALeya said...

Hai Dilla...:-)...jumpe dilla kat sini...hehe...

Dila@Dalila said...

hi puan aleya...heheh..ala hari tu kat MTE pn bbrapa kali gak tserempak kan..saje je sambung blk tulis blog..sementara x busy sgt ngn keje..dgr cite nk further g UK?

z L a said...

ye cik dilla..dulu pn i cool je sbb dpt engagement gift..:p
lor pn aleya ni nk further g UK ke? if xde mase my wedding perhaps i cool je kot if dpt wedding gift..lalalala~

Puan ALeya said...

hehehe...pasal nak further study tu masih dlm perancangan...tak confirm lagi mcm mane...kalau ade rezeki,ade la...hehe...

zila ko plan nak kawin bile??..baik ko kabor siap2...hehe...pertengahan 2010 ker?...

z L a said...

yupe..insyaallah end of May kat KL, the following week (1st week of June) kt KT..ha ko pilih nk g mana 1..
Sorry cik dilla, terjadi chat box plak..

Dila@Dalila said...

heheh..saya dijemput same ke???huhuuh

z L a said...

eyy..semestinya...turut mengundang seisi keluarga..:)
lambat lagi tho...